reklama
vyhledat

vyhledat

reklama

Jako indiánský náčelník

30. 06. 2015

konurovani neni pro slabe

Nuda ?

Čtěte jinde

Developing Predictive Upkeep Through Infrared Thermography

Enhancing Predictive Servicing Through Infrared Thermography

reklama

Best Place To Purchase Generics * cheapest Acyclovir Best Place To Purchase

Rabatt Online Apotek – Warfarin Köpa Apoteket

Meloun NAKASHI čti „nakaši“

meloun NAkashi

14. 07. 2014
Naprosto přírodní drink, který skvěle osvěží.

K létu patří melouny stejně jako slunce, voda, vzduch. Bohyně ví, že ho lze s úspěchem kombinovat s rumem nebo vodkou, ale zná i recept na nealkoholický nápoj, který můžete nabídnout dětem.
melounova pecka

reklama
reklama

Meloun NAKASHI čti „nakaši“

Ingredience

  • 1 středně velký meloun
  • 1 l pitná neperlivá voda
  • přiměřeně krupicový cukr
  • 2 hrsti ledu
  • několik plátky melounu na ozdobu

Postup

1. Meloun dejte vychladit do lednice a to nejlépe přes noc. Rozkrojte ho ostrým nožem. Vydlabejte dužninu a vyberte semínka. Je to pracné, ale na výsledek to má velký vliv, takže směle do toho. Líné bohyně se poohlédnou po melounu bez pecek, který je na trhu zhruba pět let a dorazil už i na venkov.

2. Dužninu dejte po částech do mísy a ponorným mixérem rozdrťte. Můžete ji vložit i do klasického mixéru a tak jako tak dolijte vodou, aby konzistence směsi byla zhruba jako džus. On to je tedy džus. Jen bez konzervantů a přidané chemie. Komu to celé přijde málo sladké, může přidat cukr a opět promíchat. Kapkou citronové šťávy také nic nezkazíte.

3. Podávejte na ledu. Ve sklenici ozdobte plátkem melounu, který do ní jen tak volně vhodíte.

A jak ještě jinak?

Přidejte dospělým, netěhotným a těm co neřídí do sklenice alkohol. Rum nebo vodka džus nebývale obohatí – o kalorie. Jenže výsledná nálada za to opravdu stojí. Po náročném letním dni s rodinou je to přímo k nezaplacení.

reklama
reklama